Dolgozz velünk

Több mint 20 éve meghatározó szereplője vagyunk a magyar bútoriparnak, és legalább még egyszer ennyi időre tervezünk. Kollégáink többsége a kezdetektől fogva velünk van és minden új belépőben hosszútávú partnert keresünk. Ha a gyártási technológia rajongója, vagy akár a belsőépítészeti világ szerelmese vagy, téged keresünk és biztosítjuk számodra a szakmai kibontakozás és fejlődés lehetőségét.

 • Területi képviselő – Dél-Dunántúl
  Területi képviselőként a te feladatod lesz az általunk gyártott termékek megismertetése a piaci szereplőkkel. A feladataid közé fog tartozni a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás, azok fejlesztése és kiaknázása. Számítunk új partnerek felkutatására és új kapcsolatok kiépítésére, valamint saját- és egyéb bútoripari rendezvényeken való aktív részvételedre.

  Amit nyújtunk

  Versenyképes munkabért, stabil és folyamatosan fejlődő vállalati hátteret és a családi vállalati kultúra minden előnyét.

  Amit kérünk

  Szakmai háttér és tapasztalat iparágon belül, kiemelkedő kommunikációs- és kapcsolattartó képesség.

  Aminek örülünk

  A progresszív gondolkodás, együttműködő és hatékony csapatszellem, az ügyfélkiszolgálás és szakértelem iránti elkötelezettség mind olyan értékek, amelyekben szívesen osztozunk újonnan belépő kollégánkkal.

Jelentkezési űrlap

Ikea -kompatibilitás

Termékeink Ikea -kompatibilisek, így tökéletesen illeszkednek az Ikea -bútorrendszerekhez (konyhákhoz, gardróbokhoz, előszobákhoz). Élvezze az egyedülálló stílust és személyre szabott megjelenést, miközben könnyedén integrálhatja frontjainkat a meglévő Ikea -bútoraihoz.

Csak 5 lépés a teljes megújulásig

Felmérés

Mérje le a meglévő bútorajtóinak méreteit vagy szerezze be az Ikea-ból a terveinek megfelelő bútorvázakat és -alkatrészeket.

Tervezés

Weboldalunk végtelen kínálatából állítsa össze az Ön számára megfelelő dizájnt, a színek és marásminták kombinálásával!

Megrendelés

Ellenőrizze a méreteket az asztalosával és rendelését már le is adhatja személyesen bemutatótermünkben vagy országosan bármelyik viszonteladó partnerünknél!

Szállítás

Az elkészült ajtókat kérheti kiszállítással, vagy személyesen is átveheti telephelyünkön.

Összeszerelés

A bútorajtók pántolásához szükséges furatok kialakításához és a szakszerű összeszereléshez kérje asztalosa segítségét. Ezután nincs más dolga, mint élvezni a személyre szabott végeredményt.

Látogasson el bemutatótermünkbe!

2040 Budaörs – BITEP TELEP
Bánki Donát út 490– es épület

Nyitvatartás

 • Hétfő – Péntek
  09:00 – 17:00
 • Szombat
  Zárva
 • Vasárnap
  Zárva

Látogasson el bemutatótermünkbe!

2040 Budaörs – BITEP TELEP
Bánki Donát út 490– es épület

Nyitvatartás

 • Hétfő – Péntek
  09:00 – 17:00
 • Szombat
  Zárva
 • Vasárnap
  Zárva