értékeink

A 30 éves tapasztalat, a kiváló alapanyagok, az elkötelezett munkatársak és a családi értékek jellemeznek minket. A garantált minőség, a végtelen szín és dizájnvariációk, a szilárd viszonteladói hálózat és kiemelt ügyfélelégedettség tett minket piacvezetővé a kezdetektől fogva.

Szaktudás és tapasztalat

Szeretünk
az élen járni

Három évtizedes iparági tapasztalattal tökéletesítettük mesterségünket, így ismerjük a bútorajtó-gyártás bonyolult részleteit és összetettségét. A biztos, tradíciókra épülő tudás, az automatizált technológia és a felületkezelésben rejlő páratlan tapasztalatunknak köszönhetően a Nett Front az ország első számú bútoralkatrész-gyártó cégévé vált.

&

É
R
T
É
K

Ó
I
C
Í
D
A
R
T

Tudás, szeretet, szenvedély

Múlt,
jelen,
jövő

Családi vállalkozás vagyunk, így a jövőnk a múltunkból építkezik. A hagyományos értékeink szinergiát alkotnak modern technológiánkkal és az újító szemléletünk ötvöződik a szakma iránti szenvedélyünkkel. Mi úgy készítjük a termékeinket, mintha azt a saját családunk használná majd. Ez különbözteti meg cégünket versenytársainktól, ezek azok az értékek melyeket elhivatott munkatársainkkal nap mint nap szem előtt tartunk.

&

T
E
C
H
N
O
L
Ó
G
I
A

Ó
I
C
Á
V
O
N
N
I

Iparági egyediség

Tudatosság ,
elkötelezettség,
stratégia

Az innováció számunkra nem csak egy hangos gondolat. A Nett Front ugyanis elsőként dolgozta ki Magyarországon az egy darabos széria gyártást ipari technológiával ötvözve. Technológiánkat és tudásunkat folyamatosan fejlesztve, cégünk ma az ország legmodernebb bútor alkatrészeket gyártó üzeme.

&

D
I
Z
Á
J
N

S
É
Z
E
V
R
E
T

Formai tökéletesség

Trend,
design,
harmónia

Kötelességünknek érezzük, hogy olyan termékeket fejlesszünk, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A tervezés során minden egyes folyamatot a tökéletességre való törekvésünk vezérel. A kreativitást előtérbe helyezve kísérletezünk különböző anyagokkal, színekkel és textúrákkal, hogy a termékeink esztétikusak és időtállóak legyenek.

&

MINŐSÉG

GARANCIA

Tervezéstől a gyártásig

alapanyag,
gyártás,
minőségellenőrzés

A minőséget és a tartósságot helyezzük előtérbe mindenben, amit teszünk. Alapanyagainkat gondosan megválogatva a legkiválóbb beszállítóktól szerezzük be és mindezt a modern technológiában rejlő lehetőségekkel ötvözzük. Az ERP rendszerünk segítségével minden egyes termékünk életútját végig kísérjük gyártástól kiszállításig. Így munkafolyamataink teljesen átláthatóak, ezzel gyors és minőségi szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek. Hiszünk abban, hogy a kiszámíthatóság megbízhatóságot teremt.

Ikea -kompatibilitás

Termékeink Ikea -kompatibilisek, így tökéletesen illeszkednek az Ikea -bútorrendszerekhez (konyhákhoz, gardróbokhoz, előszobákhoz). Élvezze az egyedülálló stílust és személyre szabott megjelenést, miközben könnyedén integrálhatja frontjainkat a meglévő Ikea -bútoraihoz.

Csak 5 lépés a teljes megújulásig

Felmérés

Mérje le a meglévő bútorajtóinak méreteit vagy szerezze be az Ikea-ból a terveinek megfelelő bútorvázakat és -alkatrészeket.

Tervezés

Weboldalunk végtelen kínálatából állítsa össze az Ön számára megfelelő dizájnt, a színek és marásminták kombinálásával!

Megrendelés

Ellenőrizze a méreteket az asztalosával és rendelését már le is adhatja személyesen bemutatótermünkben vagy országosan bármelyik viszonteladó partnerünknél!

Szállítás

Az elkészült ajtókat kérheti kiszállítással, vagy személyesen is átveheti telephelyünkön.

Összeszerelés

A bútorajtók pántolásához szükséges furatok kialakításához és a szakszerű összeszereléshez kérje asztalosa segítségét. Ezután nincs más dolga, mint élvezni a személyre szabott végeredményt.

Látogasson el bemutatótermünkbe!

2040 Budaörs – BITEP TELEP
Bánki Donát út 490– es épület

Nyitvatartás

 • Hétfő – Péntek
  09:00 – 17:00
 • Szombat
  Zárva
 • Vasárnap
  Zárva

Látogasson el bemutatótermünkbe!

2040 Budaörs – BITEP TELEP
Bánki Donát út 490– es épület

Nyitvatartás

 • Hétfő – Péntek
  09:00 – 17:00
 • Szombat
  Zárva
 • Vasárnap
  Zárva