30 év története

A vállalat asztalosműhelyként kezdte, de ma már a hazai piac meghatározó szereplője. Múltunkat a folyamatos változás és a fejlődésre való törekvés jellemezte. Az elmúlt 3 évtized egy családi vállalkozás, partneri kapcsolatok, barátságok és a benne dolgozó kitartó munkatársak közös történetét foglalja össze.

1992-1995

A kezdetek

Hajkó Zoltán 18 évesen, 1992-ben megalapítja asztalos-vállalkozását a családi házuk garázsában, melyhez csatlakozik testvére, János és kezdetét veszi egy új, izgalmas fejezet az életükben. A testvérpár - eltérve a szakma kötöttségeitől - egyedi bútorokat kezd gyártani, melyekre már az általuk festett frontok kerültek.

1995-2001

Első mérföldkő

A kezdeti sikerek tovább folytatódnak. A gyártás először egy 100 m2-es üzembe majd egy 400 m2-es ipari csarnokba költözik. A csapat létszáma 30 főre bővül és a harmadik fivér, Tibor is csatlakozik a vállalkozáshoz. A vállalkozás havonta közel 3.000 m2 festett ajtót gyárt, melynek értékesítéséhez kiépülnek az üzleti kapcsolatok.

Az üzleti kapcsolatokkal barátságok is köttetnek, melynek gyümölcse, hogy Zoltán közös vállalkozást indít egykori partnerével, Szabó Zsolttal Mezőberényben. A 2000 m2 területű üzemcsarnok egyik felében front gyártás történik, a másik felében pedig sorozat-bútorgyártás.

2001-2003

Új technológia

Felismerve a bútorfront gyártásában rejlő további lehetőségeket, Zoltán és Zsolt befejezi a sorozat-bútorgyártást és közösen megalakítják a Nett Front Kft.-t, amely kizárólagosan a front gyártásra fókuszál.

A vállalkozás életében megtörténik az első, magyarországi viszonylatban is kiemelkedő beruházás. Membránpréssel bővül a géppark, melynek eredményeképp a termékszortimentben megjelenik a fólia bevonatos termék. Így már a havi gyártási kapacitás eléri a 8000 m2-t.

2003-2005

Úttörő szerepben

A vállalkozás töretlenül fejlődik. A gyártás-kapacitás 16000 m2-re duplázódik. A termelés már 5000 m2-en zajlik 80 fővel, újabb és újabb technológiákkal és gépekkel. A Nett Front a német ALNO hivatalos beszállítója lesz, ezzel belép a nemzetközi piacra. Havi 16 kamion hagyja el a mezőberényi telephelyet bel- és külföldi úti céllal.

2005-2009

Nemzetközi bővülés

A Nett Front új csúcsra ért ebben az évben: a legyártott bútorajtók mennyisége éves szinten elérte a 300 000 m2-t. Az itthon felépített sikeres üzleti modellt külföldre exportálták: felépítik a Nett Front romániai gyárát az új társ, Bartha András csatlakozásával.

Bartha András
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt
Hajkó Zoltán
2009-2014

Kitörési pont, átalakulás

A gazdasági válság a cég méretét harmadára csökkenti. Ez szükségessé tette a stratégiaváltást. A Nett Front a nagy szériás tömeggyártásról egyedi igények kiszolgálására vált és Magyarországon elsőként kidolgozza az egy darabos szériagyártás folyamatát ipari technológiával ötvözve.

2014-2021

Második mérföldkő

Az új irányt szem előtt tartva a Nett Front ismételten nagy mértékű fejlesztésekbe kezd. Zöldmezős beruházásként megújulnak az ingatlanok. Robotok és gyártósorok váltják ki a hagyományos technológiákat. A befektetés eredményeként 2019-ben a cégcsoport gyártási területe meghaladja a 20.000 m2-t, és közel 250 fő alkalmazottat foglalkoztat.

A magyar-román cégcsoport 2021-ben megszűnik és külön folytatja útját Magyarországon és Romániában. A két vállalat stratégia partnerként működik együtt a jövőben.

2021-

Napjainkig

A Nett Front Kft. 100 %-ban a Hajkó család tulajdonába kerül. Hajkó Áron, mint második generáció csatlakozik a családi vállalkozáshoz.

Megszületik egy új szemlélet, amely új célokat és irányelveket határoz meg a jövővel kapcsolatban, tiszteletben tartva a vállalat alapértekeit.

A Nett Front megnyitja Budaörsön exkluzív bemutatótermét, ahol termékeit komplett enteriőr megoldásokban mutatja be ügyfeleinek.

Ikea -kompatibilitás

Termékeink Ikea -kompatibilisek, így tökéletesen illeszkednek az Ikea -bútorrendszerekhez (konyhákhoz, gardróbokhoz, előszobákhoz). Élvezze az egyedülálló stílust és személyre szabott megjelenést, miközben könnyedén integrálhatja frontjainkat a meglévő Ikea -bútoraihoz.

Csak 5 lépés a teljes megújulásig

Felmérés

Mérje le a meglévő bútorajtóinak méreteit vagy szerezze be az Ikea-ból a terveinek megfelelő bútorvázakat és -alkatrészeket.

Tervezés

Weboldalunk végtelen kínálatából állítsa össze az Ön számára megfelelő dizájnt, a színek és marásminták kombinálásával!

Megrendelés

Ellenőrizze a méreteket az asztalosával és rendelését már le is adhatja személyesen bemutatótermünkben vagy országosan bármelyik viszonteladó partnerünknél!

Szállítás

Az elkészült ajtókat kérheti kiszállítással, vagy személyesen is átveheti telephelyünkön.

Összeszerelés

A bútorajtók pántolásához szükséges furatok kialakításához és a szakszerű összeszereléshez kérje asztalosa segítségét. Ezután nincs más dolga, mint élvezni a személyre szabott végeredményt.

Látogasson el bemutatótermünkbe!

2040 Budaörs – BITEP TELEP
Bánki Donát út 490– es épület

Nyitvatartás

 • Hétfő – Péntek
  09:00 – 17:00
 • Szombat
  Zárva
 • Vasárnap
  Zárva

Látogasson el bemutatótermünkbe!

2040 Budaörs – BITEP TELEP
Bánki Donát út 490– es épület

Nyitvatartás

 • Hétfő – Péntek
  09:00 – 17:00
 • Szombat
  Zárva
 • Vasárnap
  Zárva